Refined Urban Wear

Linia REFINED URBAN Wear vine cu o viziune nouă pentru ceea ce noi numim a happy city life în mișcare.

Ținute cu o structură relaxată dar puternică, care pun în evidență feminitatea în noul vibe “we can do it all”.

În Colecția S19 am optat pentru combinații monocrome și linii simple care dau un aer lejer și o ușoară eleganță fiecărei piese. Și asta deoarece ne-am dorit să creem piese versatile care să poată fi purtate toată ziua, de la intalniri relaxate de business până la iesiri in oras la o plimbare pe seară.

Acum gândește-te la textura naturală, răcoroasă, a celui mai fin bumbac si adaugă feelingul de libertate totală de mișcare.

Gata, i-ai prins gustul! Refined Urban Wear, your new favorite city wear.

Colecția AW 18/19 – xO

Colors of Love reprezintă femeia de azi, care știe să se bucure de feminitatea ei și care este mereu în căutarea hainelor care să o reprezinte.

În această nouă colecție reiterăm una din credințele noastre cele mai puternice: Dualitatea.

Opusuri care se completează și potențează. Armonia elementelor contrastante. Îmbinarea liniilor puternice, masculine și a detaliilor și volumelor fine, feminine. Umeri largi și șolduri fine, printuri romantice alături de dungi ferme.

Toate sunt încercate si explorate. Si toate, cu drag, pentru tine.

xO. Colecție cu un aer actual, contemporan care susține spiritul liber si instigă la descoperire proprie.

SS18 Collection . Millennial Queen

Aer de noblețe cu reflexe exotice

De cate ori nu te-ai simtit atrasa de farmecul unui anume loc? De cate ori nu te-ai visat parte din acea lume, una dintre reginele ei rasfatate si neinfricate?

Pentru acea regina din tine, am ales istorii parfumate din îndepărtata Asie, aventuri din pasionala Americă de Sud si culori tari din insorita peninsula Iberică.   Iar apoi, am prins din toate in vesminte pretioase, decorsetate, libere.

Traieste-ti povestea ta nobiliara chiar acum!  Invăluie-te cu tesuturi fine, in linii versatile si creaza povesti marete.

Show your Millennial Queen!

AW17/18 | Geometry of Love
Credem cu pasiune în dualitate. În Încredere. În Intimitate. În Versatilitate. Şi mai credem că ai nevoie ca fiecare piesă vestimentară a ta să respire o estetică unică, prinsă într-o utilitate firească a poveştilor tale de fiecare zi. O poveste cu care poți să te îmbraci oriunde, oricând. În care materialele și texturile devin una cu tine și îți dau libertate. O poveste în care raţiunea şi poezia se ţin de mână. Cu asimetrii fireşti şi volume puternice reflectate în toate faţetele fiinţei tale. Imaginează-ţi următorul lucru: aceeași rochie pe care ai purtat-o când te-ai întâlnit cu el prima dată, o porți acum la o întâlnire de afaceri, dar și la o petrecere lejeră de copii. Unde mai pui că faci și cumpărăturile îmbrăcată în ea și, dacă te gândești mai bine, e ținuta perfectă pentru ieşit în parc la o plimbare. Vino să descoperi expresia poveştilor tale, încă nescrise, în piesele noii colecţii. Lasă-le să te transpună în toate formele tale de fericire. Colors of Love. Geometrii de fericire. ♥️
SS17 ZBOR
Draga mea, Da, tu! ? Vrei sa visam cum dansam? Haide sa iti arat! Da-mi mana si… Incepem… Imagineaza-ti cerul si cufunda-te in cel mai pur si catifelat albastru. Asa-i ca e tihna? Tine minte, prima stare. Confortul.

Acum, vreau sa simti textura spumoasa si delicata a florilor de cais… Asa-i ca te gadila si e ca un voal de primavara? Tine minte, asta e a doua stare. Rasfatul. Invarte-te, acum ne invaluim in volume si pliuri perfecte. Aceasta, draga mea, este a treia stare. Miscarea. A fost prima lectie de zbor ? Stai! Nu porni inca in vazduhul catifelat! Iti trebuie o pereche aripi! Vrei sa le vezi si apoi sa le probezi? Ti le-am creat in noua colectie pe nume”Zbor”.
A fost odată ca niciodată o zeița pe nume Freya.
Legenda spune ca era o zeița a contrastelor – iubea dansul, iubea poezia, era vulnerabilă şi sensibilă dar era puternică şi luptătoare! Era liberă şi nimic nu-i stătea în cale!
Îi plăcea sa spună ca veșmintele pe care le poartă sunt o extensie a ei… Şi chiar erau!
Freya îşi purta de fapt poveștile ei, întrebările, amintirile şi tot ce era ea zi de zi…
Veşmintele ei vorbeau despre confruntările pe care le avea zi de zi dar şi despre momentele când îşi lua copiii în brate şi-î iubea.
Noua colecţie Colors of Love e despre Freya din tine.
E despre a-ţi da frâu liber imaginației şi a împleti piese vestimentare după spiritul tau.
“Freya” este despre a îndrăzni mai mult!
SS16 INCITAD

The story of INCITAD…

Touch delicate spring flowers’ Blooms, feel their discreet fragranceS, dream of total relaxation and pure eXcitement of hot summer days… and You feel the vibe of INCITAD Spring Summer 2016 Collection.

Our latest love story between Nature and our CITY’s colors and songs.

The story of RetroFusion…

RetroFusion s-a nascut din dragoste pentru rochiile clasice ale Divelor Hollywoodiene din Golden Era, si din dorinta de nou, de actual, contemporan… Creatiile din RetroFusion sunt o imbinare a stilurilor clasic si modern, emanand feminitate si stralucire. Intra in lumea noii colectii si vei descoperi rochii si fuste midi, volume si accente care atrag privirea, texturi si imprimeuri remarcabile, toate impletite intr-o colectie de toamna-iarna… pentru Diva din tine ?

LIVRĂM STIL ŞI CULORI LA PLIC

Abonează-te la newsletter-ul Colors of Love şi primeşti cele mai fierbinţi veşti din universul slow fashion!